Tämä blogi on vähän tällainen roskakori jonne laitan kirjoittamiani novelleja ja fanficcejä, ehkä jopa pidempiäkin tekstejä. En ole mikään fanfiction.net:in fani, tai siis luen siellä tarinoita mutta en hallitse sen käyttöä joten laitan tänne kaiken paskan jota tajunnastani suollan.

Olen 16-vuotias ja blogin nimestä & osoitteesta huolimatta en ole mikään näytelmäkirjailija Molieren fani. :D Kirjallisuudessa lempikirjailijoitani on Mika Waltari, Fjodor Dostojevski, S.E. Hinton sekä Annie Proulx. Tykkään kuvailevasta tekstistä ja realistisista tarinoista. Olisi toivotonta edes yrittää nimetä lempikirjojani, niitä on niin paljon, ja yksittäisi lempikirjailijoitakin on tuhottomasti joten edellä on mainittu vain muutama.

Musiikkimakuni on loputon, pystyn kuuntelemaan melkein mitä vain, mutta en todellakaan pidä kaikesta mitä kuuntelen. Lempibändejä/-artisteja ovat The Doors, David Bowie, Billie Holiday, Nina Simone ja Pink Floyd. Kuten jo mainitsin, lista on loputon, mutta tuossa niitä mitä kuuntelen lähes päivittäin.

Elokuvia katson tosi paljon, tosin olen vasta viime vuoden aikana oppinut ostamaan niitä. Ostan kaikenlaisia elokuvia, tosin harvemmin juuri ilmestyneitä jotka maksavat vielä parikymppiä. En sano ettenkö ostaisi niitäkin, mutta harvemmin. Lempielokuviani ovat Dreamgirls, Skavabölen pojat, Miehet jotka vihaavat naisia ja uusin rakkauteni I Love You Phillip Morris. Katson myös paljon telkkarisarjoja, minulta löytyy mm. Dexterin 1&2 kaudet, Sopranosit 1-6½, Skins 1&2 ja molemmat Life On Marsit. Star Trek TOS-kausia en omista, mutta olen katsonut kaikki jaksot muutamia lukuunottamatta. Leonard Nimoy. <3

Olen aika omalaatuinen ihminen, mutta siinä olen tosi tavis, että kirjoitan fanficcejä ja tykkään slashista. Se ei silti näy kaikissa fanficeissäni/novelleissani.

BTW. Lempinäyttelijöitäni ovat Ewan McGregor, John Simm, Michael C. Hall ja Lauren Velez .